Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp για το ντέρμπι με την Everton και τον Firmino

Οι δηλώσεις του Klopp για το ντέρμπι με την Everton και τον Firmino

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η σημερινή συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με την Everton και ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για τον αγώνα, για την ατμόσφαιρα και για την κατάσταση του Bobby Firmino.

Αρχικά μίλησε για τον Firmino: 

“ Χθες ήταν στο χορτάρι και έκανε τρέξιμο. Θα πρέπει να δούμε πως θα είναι στην σημερινή προπόνηση. Δεν τον έχω δει σήμερα. ”

“ Είναι πολύ αισιόδοξος. Πάντα έτσι είναι ο Bobby. Θα πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε. Δείχνει να είναι καλά, αλλά προς το παρόν δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος για την Κυριακή. ”

Για το ντέρμπι: 

“ Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, όπως ακριβώς και προχθες. Πάντα γίνονται καλά παιχνίδια κόντρα στην Everton. Πρέπει να έχουμε πάθος και θέληση για την νίκη και βέβαια να βρεθούμε στο 100% μας. ”

Για την ατμόσφαιρα: 

“ Θα είναι πολύ παθιασμένη και φορτισμένη, όπως ακριβώς πρέπει να είναι σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα μας δώσει κίνητρο η ατμόσφαιρα. ”

“ Πάντα θέλουμε να είμαστε επιθετικοί και είμαστε έτοιμοι να τραυματίσουμε τους εαυτούς μας, αλλά όχι τον αντίπαλο. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για τον πανηγυρισμό του στο ματς του πρώτου γύρου: 

“ Όλοι ξέρουμε τι έκανα στον πρώτο γύρο και πως πανηγύρισα. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή και δεν θα συμβεί ξανά. ”

Για τον Henderson: 

“ Ο Hendo έχει κάνει μια πολύ καλή σεζόν και έμεινε στον πάγκο με την Watford. Του εξήγησα πως αυτή η απόφαση δεν είχε σχέση με το περιστατικό στον αγώνα με την United. ”

Για την Everton: 

“ Η Everton διανύει μια πολύ καλή σεζόν και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για εμένα. Έχουν τον πρώτο τερματοφύλακα της Εθνικης Αγγλίας, καλά στόπερ και μια συνολικά καλή ομάδα. ”

Ο Klopp για τον αγώνα με την Everton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com